Bilservice

Varför är det viktigt med en service på bilen?

Det förlänger bilens livskvalite och förebygger samt förhindrar motorskador.

Gör både dig själv och bilen en tjänst genom att beställa offert och låta våra kompetenta mekaniker kolla upp din bil och säkerställa att den håller måttet. Det förlänger bilens livslängd avsevärt och gör dig säker i trafiken!

Thomas bilfix är en fristående verkstad, men erbjuder samma fantastiska service som en märkesverkstad. Utöver bilservice kan du även beställa reparationer och felsökning av styrenheter med mera – allt för att se vilket slitage din bils komponenter utsätts för.

Vi tillhandahåller bilservice i Malmö med omnejd. Professionell bilservice med serviceavtal När vi servar din bil för vi fullständig servicebok och följer alltid din biltillverkarens rekommendationer.

Utan sådan dokumentation riskerar garantin att inte längre gälla och du som ägare kan drabbas av förluster.

Med över 30 års erfarenhet känner våra mekaniker till de olika bilmodellerna, riktlinjerna och rekommenderade serviceintervaller. I vår tjänst kan du boka en basservice standard eller en originalbil service som innehåller exempel på olika moment och besiktningar beroende på hur långt din bil har körts, hur gammal den är osv.

En service hos oss utför vi en kontroll på fordonets rörliga och elektroniska delar, Byte av olja,oljefilter samt oljeplugg. Återställning av serviceindikator.

Andra Tjänster

Professionella tjänster

Rulla till toppen

Boka / begär offert hos vår bilverkstad

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Kontaktinformation
Önskemål Om Tid & Datum
Välj Önskad Tjänst