Fram/bakvagn

upplever du problem vid väghållningen, dålig stötdämpning eller hör du konstiga ljud från fram- & bakvagn? Kanske har du redan fått 2:or på besiktningen? Att ha felaktiga inställningar eller uttjänta bildelar innebär en stor säkerhetsrisk. Hos oss på Thomas bilfix i Malmö kan du få professionell hjälp. Fram och bakvagn bör kontrolleras med jämna mellanrum.

Precis som att äga en bil vet folk som kör att ju mer de använder sitt fordon, desto mer skada görs det. Denna skada kan påverka flera delar av fordonet, inklusive däck och motorer, bussningar och leder. Även sättet bilen körs på kan ändras om de körde på dåliga vägar eller råkade ut för en olycka med sin bil. En mekaniker som är väl insatt i att diagnostisera och reparera fordon är ovärderlig. Att veta hur man åtgärdar bilproblem gör det lättare att upprätthålla säkerheten samtidigt som man håller fordonet på vägen. Dessutom kan de upptäcka eventuella problem som kan påverka bilens prestanda negativt. Vissa problem i fram- och bakvagnen uppdagas ofta genom listade indikatorer. Dessa inkluderar bromsproblem, lösa delar eller andra större skador.

Här följer en punktlista med några typiska tecken på att något inte stämmer med fram- & bakvagn:

  •         Stötdämpningen fungerar inte som den ska
  •         Du hör oljud som verkar komma från området
  •         Det glappar mellan olika delar i fram- & bakvagn
  •         Bilen har fått sämre väghållning

I vår moderna bilverkstad i Malmö har vi lång erfarenhet av att göra felsökningar och hantera alla tänkbara problem med fram- & bakvagn. Har du redan en 2:a från besiktningen ser vi till att du får din brist åtgärdad. I slutändan handlar det om att din bil ska vara säker och ha en god körförmåga. Bra stötdämpning är till exempel viktigt för körkomforten. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om vår tjänst eller boka en tid.

Andra Tjänster

Professionella tjänster

Rulla till toppen

Boka / begär offert hos vår bilverkstad

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Kontaktinformation
Önskemål Om Tid & Datum
Välj Önskad Tjänst