Däckhotell

Vill du att dina däck ska hålla en lång livslängd och må bra genom att bli förvarade i en optimal miljö?

Låt dem i så fall checka in på vårt däckhotell.Hos Thomas bilfix kommer dina däck hållas i gott skick och du slipper besväret att själv behöva ordna med däckförvaring.

Vad är fördelarna med däckhotell?

För att undvika oförutsägbart vinterväder kräver bilägare i Sverige vinterdäck. De vet att de ska byta däck enligt lagen och sedan återanvända dem senare. Att använda däckhotell minskar behovet av att kontinuerligt byta däck. Dessa fördelar gör däckhotell till ett självklart val för alla som håller på med däck. Detta däckställ håller däcken organiserade och tillgängliga. Däckens livslängd är skyddade hoss oss mot UV-ljus och andra miljöfaktorer som förkortar deras körtid. Att behöva förvara däck i ett garage skulle ha tagit mer plats än att faktiskt behöva förvara däckken hos oss Däckreparationsstationer erbjuder möjligheten att byta däck snabbt och enkelt på ett ställe.

 Att använda tjänsterna från oss ger tillgång till vår personal med däckexpertis. De kan inspektera ett däcks mönsterdjup och tryck, eller rekommendera nya däck vid behov. Med deras hjälp kan vi säkerställa korrekt hjulmutter och bultmoment. Vid däckbyte kan vi se till att däcksnöret är åtdraget till rätt skjuvning

Andra Tjänster

Professionella tjänster

Rulla till toppen

Boka / begär offert hos vår bilverkstad

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Kontaktinformation
Önskemål Om Tid & Datum
Välj Önskad Tjänst