Bromsservice

Att bromsarna är livsviktiga är ingen underdrift. Dåligt fungerande bromsar är en stor säkerhetsrisk för dig och dina medtrafikanter. Samtidigt består bromssystemet av många olika komponenter och det räcker att en av dem har problem för att helheten ska bli lidande. På Thomas bilfix kan vi hjälpa dig att säkerställa att du verkligen kan lita på dina bromsar

Tecken på att det är dags att byta bromsarna

Som bilägare är ett gott råd att vara uppmärksam på förändringar. Kanske kommer ett ljud från bromsarna som du inte hört förut eller kanske känner du att bromsarna inte har samma goda effekt längre. Just för bromsar bör du alltid ta det säkra före det osäkra. Verkar någonting konstigt med dina bromsar går det snabbt att få dem kontrollerade hos oss på Thomas bilfix i Malmö. Nedan kommer en kort lista som visar när det är aktuellt med bromsservice.

  •         Någon form av oljud från bromsarna
  •         Bromsarna tar inte som de ska
  •         Att använda handbromsen stoppar inte bilen helt
  •         ABS-lampan har börjat lysa

Du är välkommen att kontakta oss på Thomas bilfix, om du behöver vägledning. Vissa problem med bromsarna kan vara akuta och kräva omedelbara åtgärder som ett bromsbyte. Andra problem är inte lika allvarliga, men det är svårt att veta innan bromssystemet har felsökts.

Andra Tjänster

Professionella tjänster

Rulla till toppen

Boka / begär offert hos vår bilverkstad

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Kontaktinformation
Önskemål Om Tid & Datum
Välj Önskad Tjänst